Поради аварийно- ремонтни дейности, днес от 9,30 до 14 часа ще бъде нарушено водоподаването на следните места:
В Плевен:
В района на улиците: „Антим Първи“, „Плевенска епопея“, „Сан Стефано“, „Шипка“ и булевард „Христо Ботев“- ремонт на вътрешен водопровод на улица „Антим Първи“;
В ж.к. „Дружба“- блокове с номера от 321 до 328, поради авария до блок 328;
На булевард „Русе“ и улиците: „ Десети декември“, „Сергей Румянцев“, „Москва“, „Христо Ясенов“, „Климент Охридски“ и „Републиканска“, на която се работи по отстраняването на авария на вътрешна мрежа.
В Област Плевен:
Във връзка с ремонт на магистрален водопровод „Черни Осъм“, днес е възможно да настъпят нарушения във водоснабдяването на селищата, които се захранват с питейна вода основно от водоснабдителна група „Черни Осъм“, а именно: Брестовец, Бохот, Ласкар, Николаево, Къшин, Тодорово и Ралево. От ВиК- Ловеч, на чиято територия се извършва ремонтът уверяват, че водоподаването няма да бъде спряно напълно, само ще бъде с намалено налягане за времето от 10 часа до 15 часа.
Екипи на ВиК- Плевен ще работят на обекти- разпределителна мрежа в Червен бряг- на улица „Мадара“ и в: Брестовец, Пелишат, Тученица и Ракита. Водоснабдяването в тези селища ще бъде с нарушения от 9,30 часа до 14,30 часа.