„ВиК“ ЕООД- Плевен Ви уведомява, че във връзка с трайното засушаване, довело до драстично намаляване на постъпващите водни количества от водоснабдителна група „Черни Осъм“, както и поради завишеното през летния сезон потребление на вода за питейно- битови нужди, включително и не по предназначение, се налага временно ограничаване на водоснабдяването от 0:00 часа до 5:00 часа за високите зони на гр. Плевен (ж.к. Сторгозия, ж.к. Дружба, района на ул. „Генерал Владимир Вазов“). Възможни са слабо налягане във водоснабдителната мрежа и недостиг на вода до високите етажи на сградите.
За селата Биволаре, Бохот, Брестовец, Буковлък, Къшин, Опанец, Победа, Тодорово и Ясен, както и за град Долна Митрополия и град Тръстеник, се налага въвеждане на режимно водоснабдяване, като услугата ще бъде прекъсвана между 23:00 часа и 5:00 часа.
При увеличаване на постъпващите водни количества водоснабдяването за посочените населени места ще бъде възстановено своевременно.
„ВиК“ ЕООД- Плевен се извинява на засегнатите потребители за причинените неудобства и Ви уверява, че служителите на предприятието правят всичко възможно за осигуряване на качествена и непрекъсната услуга за потребителите!