Новини

Мениджър за един ден

20.03.2012

На 19 март, за един ден, на кормилото на “Водоснабдявяне и канализация” - Плевен седна амбициозната единадесетокласничка от ДФСГ “Интелект” Петя Василева. Така “ВиК” се включи за втора година в Националната инициатива на “Джуниър Ачийвмънт” - България “Мениджър за един ден”, провеждащ се под патронажа на Министъра на Финансите на Република България г-н Симеон Дянков. Идеята е да се изгради връзка между училището и бизнеса, като се приложат теоретичните знания от учебните часове в практическа работа. След този реален работен ден младите хора ще имат по-добра визия за своята реализация на все по- конкурентния пазар на труда.

Госпожица Василева с интерес разгледа Дисперския команден Център, където видя как на практика се следи нивото на водоподаване, Центъра за услуги на клиенти, запозна се структурата на Дружеството и ръководителите на Направления. Безспорно, обаче, най-голям интерес прояви към работата на икономистите и счетоводителите, която на теория и беше позната от часовете в гимназията. С голямо желание остана до края на работното време и в отдела по “Реализация и пласмент”.

На въпроса: “Как определяте днешния ден за Вас?”, Петя Василева отговори: “Работният ден беше интересен за мен. Изпълнен с много и разностранна информация, впечатления и емоции. Малко уморителен, но и много полезен. Радвам се, че имах възможността да видя какво реално се случва, /поне отчасти,/ в един работен ден във “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Плевен. Днес научих неща, които моите съученици не знаят и за мен “ВиК” има ново съдържание. Благодаря на всички специалисти, които ми отделиха време, споделиха опита си и работиха с мен в този ден”.

И тъй като на младия ни “Мениджър за един ден” й предстои лятна практика във финансов отдел, Мениджърският екип на “ВиК”-Плевен я покани на стаж в Дружеството.

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

12.04.2018

Нарушено водоподаване

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

12.04.2018

Нарушено водоподаване

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

10.04.2018

Във връзка с отстраняване на авария

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

30.03.2018

Нарушено водоподаване

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

29.03.2018

Нарушено водоподаване

повече