Новини

Мениджър за един ден

20.03.2012

На 19 март, за един ден, на кормилото на “Водоснабдявяне и канализация” - Плевен седна амбициозната единадесетокласничка от ДФСГ “Интелект” Петя Василева. Така “ВиК” се включи за втора година в Националната инициатива на “Джуниър Ачийвмънт” - България “Мениджър за един ден”, провеждащ се под патронажа на Министъра на Финансите на Република България г-н Симеон Дянков. Идеята е да се изгради връзка между училището и бизнеса, като се приложат теоретичните знания от учебните часове в практическа работа. След този реален работен ден младите хора ще имат по-добра визия за своята реализация на все по- конкурентния пазар на труда.

Госпожица Василева с интерес разгледа Дисперския команден Център, където видя как на практика се следи нивото на водоподаване, Центъра за услуги на клиенти, запозна се структурата на Дружеството и ръководителите на Направления. Безспорно, обаче, най-голям интерес прояви към работата на икономистите и счетоводителите, която на теория и беше позната от часовете в гимназията. С голямо желание остана до края на работното време и в отдела по “Реализация и пласмент”.

На въпроса: “Как определяте днешния ден за Вас?”, Петя Василева отговори: “Работният ден беше интересен за мен. Изпълнен с много и разностранна информация, впечатления и емоции. Малко уморителен, но и много полезен. Радвам се, че имах възможността да видя какво реално се случва, /поне отчасти,/ в един работен ден във “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Плевен. Днес научих неща, които моите съученици не знаят и за мен “ВиК” има ново съдържание. Благодаря на всички специалисти, които ми отделиха време, споделиха опита си и работиха с мен в този ден”.

И тъй като на младия ни “Мениджър за един ден” й предстои лятна практика във финансов отдел, Мениджърският екип на “ВиК”-Плевен я покани на стаж в Дружеството.

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

22.01.2018

„Водоснабдяване и канализация“- Плевен напомня да се зазимят водомерните възли и водопроводните инсталации

повече

Кампания за безплатна актуализация на данни

Кампания за безплатна актуализация на данни

08.01.2018

"Водоснабдяване и канализация"- Плевен обявява кампания за безплатно актуализиране на данните на своите клиенти

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

05.01.2018

Покана за избор на обслужващи банки

повече

УВЕДОМЛЕНИЕ

УВЕДОМЛЕНИЕ

08.01.2016

Интернет плащания могат да се извършват и през Оператор – Транскарт

повече

НОВИНА

НОВИНА

26.11.2015

Нови онлайн каси за разплащане на В и К услуги:

повече