Новини

СЪОБЩЕНИЕ

06.10.2020

Във връзка с настъпилото застудяване, “ВиК” - Плевен отново напомня на своите клиенти да проверят как са зазимени водомерните възли и водопроводните инсталации, които са на открито. Практиката показва, че най- голяма опасност от замръзване на водомерите съществува за имоти, които не се посещават цяла зима, както и водомери, разположени в мази и помещения на блокове, които не се отопляват и чиито входни врати не се затварят. Препоръчва се да се уплътнят и изолират прозорците, а вратите да се затварят плътно. Трябва да бъдат защитени от студа и водомерните шахти, да се спре водата към външните чешми, да се да се източат тръбите. Водата в необитаемите имоти е нужно да бъде спряна, а водопроводната инсталация да се изолира с материали, които не пропускат влага и не замръзват. И още- не бива да се оставят външните чешми да капят или леко да текат през зимата, тъй като бавно, но сигурно, ще се “навъртят” солидно количество кубици вода!
Ако спазите тези препоръки, ще си спестите доста време, нерви и пари, свързани с проблеми и аврии по водопроводната и канализационната мрежа.
При проблем, свързан с дейността на Дружеството, клиентите могат да подадат сигнал на:
-телефона на Центъра за услуги: 070 01 02 01, който е без допълнителни импулси и се набира без код от територията на цялата плевенска област, обслужвана от Дружеството;
-телефона на Диспечерския център: 064/ 88 98 50;
-e-mail: delovodstvo@vik-pleven.com
- Център за услуги, на ул. “Сан Стефано” № 25, всеки работен ден от 7,30ч. до 17,45часа, при строго спазване на противоепидимичните мерки срещу „Covid- 19”.

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

18.01.2021

Нарушено водоподаване в к-с „Сторгозия”

повече

Нарушено водоподаване в район Червен бряг

Нарушено водоподаване в район Червен бряг

12.01.2021

„ВиК”- Плевен информира, че във връзка с обилните валежи

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

06.10.2020

Проверете отново

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

29.05.2020

“Водоснабдяване и канализация”- Плевен възстановява нормалния работен график на Центъра за обслужване на клиенти

повече

СЪОБЩЕНИЕ

СЪОБЩЕНИЕ

05.05.2020

Нарушено водоподаване

повече